RST Tehno - O nama

RST TEHNO TEMERIN

Kompanija RST Tehno je porodična firma sa sedištem u Temerinu čija je primarna delatnost izrada nameštaja za radionice i poslovne prostore.

Naša misija započeta je 1986. godine, i od tada beležimo konstantan rast svih kapaciteta uključujući infrastrukturu, kadar i paletu proizvoda.

Zajedno sa našim zaposlenima se trudimo da nam proizvodi zauzimaju visoko mesto na lestvici kvaliteta. Naši saradnici i klijenti su renomirana imena, kako domaćeg tako i inostranog tržista, što nam daje za pravo da garantujemo za kvalitet i predstavimo se kao lider na domaćem tržištu ovih proizvoda.

Posvećenošću i radom razvijene su različite grupe proizvoda, a fokus proizvodnje su radni stolovi za opremanje poslovnih prostora, radionica i autoservisa.

Naši proizvodi su izrađeni od hladnovaljanog lima, a završni finiš je dobijen  procesom plastifikacije metala u različitim bojama. Osim što doprinosi estetici, ovakav način izrade pruža i visok nivo zaštite koja je istovremeno praktična za održavanje i obezbeđuje dug životni vek proizvoda.

ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

godina na tržištu

napravljenih stolova

opremljenih radionica

VRHUNSKI KVALITET

Naši stolovi su dugovečni i predstavljaju isplativu investiciju za Vašu radionicu.

IZRADA PO MERI

Dimenzije naših radnih stolova je moguće u potpunosti prilagoditi potrebama Vaše radionice.

VELIKI IZBOR BOJA

Dostupan je velik izbor završnih boja i tekstura plastifikacije za sve naše proizvode.

© 2021 RST Tehno. Sva prava zadržana.
Politika privatnosti
Izrada sajta: Svorcan Web Services.